Typ budynku: lokal gastronomiczny
Powierzchnia pomieszczeń: 151 - 200 m²
Rodzaj wentylacji: wentylacja z rekuperacją
Budynek: użytkowany
Projekt obiektu: nie uwzględnia wentylacji
Klient chce otrzymać oferty na: projekt, zakup urządzenia i montaż
Informacje dodatkowe: Dzień dobry,
Poszukuję firmy, która podejmie się wykonania projektu oraz realizacji systemu wentylacji dla piekarnio-kawiarni zlokalizowanej w Gdyni. Wyciąg z lokalu będzie wymagał poprowadzenia na dach budynku (5. piętro) wzdłuż elewacji. Stan lokalu zastany.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania telefonicznie oraz zaprezentuję lokal osobiście.
Z góry dziękuję za zainteresowanie i zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam serdecznie,
A•••• Włodarczyk
Termin skorzystania z oferty: najbliższy wolny termin