2025-07-07 do
2025-07-15
dodano 5 godzin temu
Typ budynku: lokal gastronomiczny
Powierzchnia pomieszczeń: do 35m²
Rodzaj wentylacji: wentylacja z rekuperacją
Budynek: użytkowany
Projekt obiektu: nie uwzględnia wentylacji
Klient chce otrzymać oferty na: zakup urządzenia i montaż
Informacje dodatkowe: Lokal o powierzchni 24m kwadratowych i 3 metrach wysokości potrzebuje instalacji mechanicznej wentylacji, która na potrzeby działalności gastronomicznej będzie w stanie przetłoczyć 10 krotność objętości lokalu w ciągu godziny. W kuchni będą smażone potrawy na głębokim oleju. Nad frytownicami zainstalowany będzie okap (ok 2m długości). Pomieszczenie znajduje się w parterowym pawilonie handlowym, posiada wentylację grawitacyjną. W załączniku projekt lokalu
Orientacyjna data: 25.08.2025