2025-09-24 do
2025-10-02
dodano wczoraj o 21:43
Rodzaj obiektu: lokal gastronomiczny
Liczba pomieszczeń: 3
Powierzchnia pomieszczeń: 28m²
Rodzaj zlecenia: projekt wraz z nadzorem wykonania
Stan projektowanych pomieszczeń: użytkowane
Informacje dodatkowe: Dzień dobry,
Zwracam się z prośbą o wycenę projektu wnętrza dla mojego sklepiku z pracownią ręcznie robionych słodyczy brigadeiro (pralinki czekoladowe).
Lokal ma powierzchnię ok. 28 m² (długi i wąski). Potrzebuję:
pracownię/kuchnię do ręcznej produkcji wyrobów czekoladowych (nie musi spełniać pełnych wymogów gastronomicznych, wystarczy standard jak w kuchni domowej, ale zgodny z Sanepidem),
przestrzeń do pakowania i przygotowywania produktów,
ladę sprzedażową z kasą fiskalną i terminalem,
miejsce na gorącą czekoladę i kawę dla klientów,
małą toaletę zgodną z wymogami sanepidowskimi,
aranżację w stylu eleganckim i ekskluzywnym (kolory: złoty, czekoladowy brąz i beż), z elementami przyciągającymi uwagę – np. piękny żyrandol.
Zależy mi, aby przestrzeń była jednocześnie praktyczna, estetyczna i reprezentacyjna, jak mała cukiernia w stylu butikowym.
Proszę o informację:
jaka jest orientacyjna cena projektu wnętrza,
Termin skorzystania z oferty: w ciągu miesiąca