2025-06-16 do
2025-06-24
dodano wczoraj o 20:23
Rodzaj obiektu: lokal gastronomiczny
Liczba pomieszczeń: 4
Powierzchnia pomieszczeń: 51-100m²
Rodzaj zlecenia: tylko projekt
Stan projektowanych pomieszczeń: deweloperski
Możliwość współpracy zdalnej: tak
Informacje dodatkowe: Interesuje mnie projekt małego lokalu gastronomicznego, głównie chodzi o kuchnie z zapleczem , zmywak,
oraz ubikacje dla klientów i personelu tak żeby nie było żadnych wątpliwości że strony sanepidu. Dodatkowo wentylacja i klimatyzacja.
Z tego co wiem , jeśli lokal prowadzi sprzedaż alkoholu muszą być dwie ubikacje dla gości ,pytanie czy można to jakoś ominąć np zrobić jedną toaletę ale dla niepełnosprawnych ?
Jeśli chodzi o przestrzeń to będzie to restauracja polsko włoska . Dania , które będziemy serwować : pizza (piec) , pierogi ( będziemy mrozić więc będzie potrzebny duży zamrażalnik) , wypieki , kawa ( ekspres ) ,makarony ( kuchenka 6 palników) . Będziemy też robić obiady komunijne czy na inne okazje ( piekarnik) .
W załączniku przesyłam plany .
Termin skorzystania z oferty: najbliższy wolny termin